Boomverzorging: bomen snoeien en kappen in en rondom Aalsmeer

een specialisme van Van Ginkel Boomrooierij

Kleine en grote klussen in de boomverzorging, voor particulieren en bedrijven, Van Ginkel Boomrooierij pakt ze vakkundig aan. Bent u bijvoorbeeld van plan om een serre aan te bouwen of een tuinhuis te plaatsen in uw tuin in Amstelveen en wilt daarom groot groen laten verwijderen en opruimen? Bel Van Ginkel Boomrooierij voor een vrijblijvend advies, bomen kappen en boomverzorging. Bij veel particulieren in Aalsmeer hebben wij al naar tevredenheid gewerkt. Ook in het Amsterdamse Bos, dat ligt op het grondgebied van de gemeenten Amsterdam en Amstelveen verzorgen wij het meerjarenonderhoud.

Recente projecten uitgevoerd in Aalsmeer
Veel particulieren in Aalsmeer weten ons te vinden voor kap- en snoeiwerk en ook het frezen van boomstobben. Ten behoeve van het bouwrijp maken van het terrein van het oude Rabobankgebouw aan de Uiterweg in Aalsmeer hebben wij het groen verwijderd.

Hollands Haardhout voor Aalsmeer

een duurzaam brandmerk van Van Ginkel Boomrooierij

Zoals het openhaardhout thuis brandt, brandt het nergens
Woont u in of in de buurt van Aalsmeer en bent u bijna door uw voorraad openhaardhout heen?
Bestel dan simpel via deze website het beste Hollands Haardhout. Van Ginkel Boomrooierij levert het A- klasse hout per m3 bij u aan huis, dus geen gesjouw meer met netzakken haardhout, vaak van inferieure kwaliteit. Vul snel het formulier in voor het bestellen van uw openhaardhout. Speciale wensen, omtrent openhaardhout voor de regio Aalsmeer, zijn altijd bespreekbaar.

Vanaf 1 m3 gratis bezorgd door Van Ginkel Boomrooierij in een straal van 15 km rond Zevenhoven, dus in/rondom de plaatsen: Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Woerden, Hoofddorp, De Kwakel, Mijdrecht, Nieuwkoop, Nieuw Vennep, Uithoorn, Zevenhoven en uiteraard Aalsmeer. Plaats uw openhaardhout bestelling via het formulier hieronder.

Voor prijs en informatie klik hier

2 + 4 =

Klik voor op de kaart voor een vergroting.