Boomverzorging: bomen kappen en snoeien in en rondom Amstelveen

een specialisme van Van Ginkel Boomrooierij

Kleine en grote klussen in de boomverzorging, voor particulieren en bedrijven, Van Ginkel Boomrooierij pakt ze vakkundig aan. Is onderhoud of vernieuwingvan uw tuin in Amstelveen gewenst? Bel Van Ginkel Boomrooierij voor een vrijblijvend advies over o.a. bomen kappen, snoeien en boomverzorging. Bij veel particulieren in Amstelveen hebben wij al naar tevredenheid gewerkt. Ook in het Amsterdamse Bos, dat ligt op het grondgebied van de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, en Aalsmeer verzorgen wij het meerjarig onderhoud.

Recente projecten uitgevoerd in Amstelveen

  • Bomen verwijderen bij particulieren
  • Kapwerk in het Amsterdamse Bos; meerjarenonderhoud.

Hollands Haardhout voor Amstelveen

een duurzaam brandmerk van Van Ginkel Boomrooierij

Zoals het openhaardhout thuis brandt, brandt het nergens
Als in de herfst de dagen weer gaan lengen breekt voor Van Ginkel Boomrooierij weer een drukke tijd aan. Dan weten de vaste klanten in de hele regio, van Amstelveen tot Woerden, Van Ginkel boomrooierij voor hun openhaardhout weer te vinden. Kenmerkend is dat ons openhaardhout direct te stoken is en het een trage verbranding heeft met een warme vlam en relatief weinig rook.

Vanaf 1 m3 gratis bezorgd in een straal van 15 km rond Zevenhoven, dus in/rondom de plaatsen: Aalsmeer, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Woerden, Hoofddorp, De Kwakel, Mijdrecht, Nieuwkoop, Nieuw Vennep, Uithoorn, en uiteraard Zevenhoven. Bestellen is zó gebeurd via het formulier Hollands Haardhout op de website.

Voor prijs en informatie klik hier

15 + 1 =

Klik voor op de kaart voor een vergroting.