Hollands Haardhout voor Hoofddorp

een duurzaam brandmerk van Van Ginkel Boomrooierij

Vanaf 1 m3 gratis bezorgd in een straal van 15 km rond Zevenhoven, dus in/rondom de plaatsen: Aalsmeer, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Woerden, Hoofddorp, De Kwakel, Mijdrecht, Nieuwkoop, Nieuw Vennep, Uithoorn, en uiteraard Zevenhoven.

Buiten waait de wind om het huis, binnen zit u warmpjes bij uw eigen openhaard.
Vanaf het moment dat de bladeren weer gaan vallen komen de bestellingen voor ons duurzame Hollands Haardhout, van Zevenhoven tot Nieuw Vennep en van Hoofddorp tot Nieuwkoop, achter elkaar binnen. Gelukkig hebben wij in de nabijheid, hier in Zevenhoven altijd een grote voorraad goed gedroogd openhaardhout van Hollandse bodem klaarliggen. Wilt u ook moeiteloos altijd genoeg openhaardhout in huis hebben? Vul dan snel het onderstaande bestelformulier in.

Voor prijs en informatie klik hier

13 + 8 =

Klik voor op de kaart voor een vergroting.

Boomverzorging: bomen kappen en snoeien in en rondom Hoofddorp

een specialisme van Van Ginkel Boomrooierij

Als u een boom wilt laten kappen, bijvoorbeeld omdat deze te groot is geworden, win dan bij ons advies in.
Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe, bestaande woning gekocht, wilt u meteen de tuin veranderen of is onderhoud vereist en wilt u daarom bestaande bomen laten kappen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet alleen vakkundig en efficiënt bomen kappen en groot groen verwijderen, maar u ook tips geven rondom de vergunningverlening.
In diverse omliggende gemeenten, zoals Aalsmeer en Nieuwkoop heeft Van Ginkel Boomrooierij veel ervaring.

Recente projecten uitgevoerd in Hoofddorp
In Hoofddorp hebben wij veel kap- en snoeiwerp verricht voor particulieren. Bewoners die hun bomen willen snoeien of kappen maken graag gebruik van onze diensten.