Boomverzorging: bomen kappen en snoeien in of rond Mijdrecht

een specialisme van Van Ginkel Boomrooierij

 

Ons team bestaat uit vakmensen. Stuk voor stuk kordate mannen die hun sporen hebben verdiend in de boomverzorging met betrekking tot bomen kappen en snoeien.
Zo hebben wij in opdracht van de Gemeente Ronde Venen in Mijdrecht 245 Lindebomen, uit veiligheidsoverweging, in zeer korte tijd gekapt. Ook hebben we een ‘noodkap’ uitgevoerd in Vinkeveen aan de Reigersstraat.
Woont u in Mijdrecht of in één van de omliggende dorpen, zoals Wilnis, Amstelhoek, Waverveen of Vinkeveen, en bent u op zoek naar een modern boombedrijf? Van Ginkel Boomrooierij in Zevenhoven zit niet ver bij u vandaan.

Recente projecten uitgevoerd in Mijdrecht
254 Lindes gekapt op de Viergang in Mijdrecht in opdracht van de Gemeente Ronde Venen. Dit werk moest snel worden uitgevoerd in verband met afkeur bij een ‘trekproef’

Hollands Haardhout voor Mijdrecht

een duurzaam brandmerk van Van Ginkel Boomrooierij

Er gaat niets boven een zelf aangemaakt, écht haardvuur met Hollands Haardhout
U wilt graag uw voorraad openhaardhout op peil houden en woont in Mijdrecht? Mijdrecht ligt vlakbij Zevenhoven, waar Van Ginkel Boomrooierij al sinds 2009 is gevestigd. Wij hebben altijd openhaardhout op voorraad van zeer hoogwaardige kwaliteit: ons Hollands Haardhout bestelt u gemakkelijk met behulp van het onderstaande bestelformulier. Voor ontvangen bestellingen wordt de bezorging bij u thuis spoedig ingepland.

Wij leveren in/rondom de plaatsen: Aalsmeer, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Woerden, Hoofddorp, De Kwakel, Zevenhoven, Nieuwkoop, Nieuw Vennep, Uithoorn, en uiteraard Mijdrecht. Bezorging van Hollands Haardhout binnen een straal van 15 km vanaf de bedrijfslocatie in Zevenhoven is gratis.

Voor prijs en informatie klik hier.

8 + 5 =

Klik voor op de kaart voor een vergroting.