OVER ONS

Boomwerk, meters hoog, handmatig- en machinaal zagen

In 2005 begint Ernst-Jan van Ginkel zijn bedrijf in de boomverzorging. Al snel specialiseert hij zich in rooi-, kap en snoeiwerk. Zijn passie voor het rooiwerk en zijn affiniteit met bosbouwmachines en transport blijkt een sterke combinatie: Van Ginkel Boomrooierij heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle onderneming in het vakgebied.

Van Ginkel Boomrooierij pakt projecten effectief en efficiënt aan. Wij werken met de beste mensen en de modernste machines en investeren voortdurend in technische innovaties. Ons topteam bestaat uit doorgewinterde professionals, onder andere European Tree Workers en vakbekwame bosbouwmachinisten/chauffeurs, die volledig op elkaar zijn ingespeeld.

Het gewonnen stamhout en de – op de locatie – geproduceerde houtsnippers van takken worden duurzaam verwerkt. Met onze eigen vrachtwagens kunnen wij het gekapte hout en houtsnippers direct afvoeren en leveren aan eindverwerkers in de regio.

Elke opdracht is anders. Van Ginkel Boomrooierij beschouwt elke klus als uniek en geeft graag weloverwogen, vrijblijvend advies. Ons einddoel is een oplevering van het werk naar verwachting en een tevreden klant.